FOODMASTER HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 925 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:34 Ingevulde tijd was 17:45. Bestekd on 16;00 uur. Pas afgeleverd on 18;30. Slappe en koude friet. Jammer. Normaal is het wel altijd goed.
24 nov 2022 om 7:17 Weer heerlijk gegeten. Vooral de meesterlijke kipburger is erg lekker!
17 nov 2022 om 18:55 Kroket koud, handje patat voor 3 euro ook koud, waarschijnlijk laatste keer dat we hier bestellen, word ook elke keer duurder
9 nov 2022 om 21:20 Normaal gesproken altijd goed. Nu koude patat en frikandellen. Ik zou liegen want de temp in het voertuig van bezorging zou goed zijn. Met veel moeite iets kunnen regele. Dat ik pas bij vgnde bestelling iets tegoed zou krijgen. Nu koud patat gegeten.
3 nov 2022 om 7:24 nog nooit klachten gehad over foodmaster. Altijd lekker warm en relatief snelle bezorging.
27 okt 2022 om 16:53 Snel, veel en erg lekker
26 okt 2022 om 23:03 eten was niet echt warm jammer.
25 okt 2022 om 20:32 Kipburgers waren erg smakelijk en goed van temperatuur alleen jammer dat de bestelde patat met pindasaus werd ineens een mayonaise bleek te zijn
24 okt 2022 om 13:11 Eten kwam koud aan, milkshake was door de tas heen gelekt. Heb gebeld en kreeg de opmerking fijne avond en werd opgehangen, super slecht behandeld. Ik ga hier nooit meer bestellen
24 okt 2022 om 11:08 Eten was goed en lekker warm alleen 3 kwartier op me eten moeten wachten
20 okt 2022 om 20:35 Bezorging duur een beetje lang, maar het eten was echt verrukkelijk en dat maakte het wacht waard.
17 okt 2022 om 22:19 Maandag 10 over 6 besteld eten was goed bezorgtijd wel erg lang voor op een maandag 1uur en 40 mon